Kennisbank

Entertainment

Onder de productcategorie ‘entertainment’ vallen diverse producten waarmee we ons thuis ter ontspanning mee kunnen vermaken. Naast beeld- en geluidsapparatuur behandelen we in dit hoofdstuk ook foto’s en videocamera’s. De laatste werden ook wel camcorders genoemd. Relatief nieuw is de term actioncam waarmee videocamera’s worden aangeduid die je mee kunt nemen tijdens een sportieve activiteit. Tot slot zijn drones sterk in opkomst: kleine camera's waarmee je op grote hoogte kunt filmen.  

Vroeger was er meer onderscheid tussen de diverse productcategorieën, maar de mogelijkheden om te combineren en beelden te delen zijn eindeloos geworden. Informatie hierover is zowel in dit hoofdstuk als in het hoofdstuk Telecom/IT te vinden.

Verkooptips

Realiseer je bijvoorbeeld dat veel consumenten alleen nog hun telefoon meenemen op vakantie om foto’s en filmpjes mee te maken. En een tablet heeft de dia-avonden van vroeger vervangen. Een handig, mobiel device om eenvoudig alle vakantiekiekjes op te laten zien. Tot slot willen veel consumenten hun content via de televisie laten zien. Help hen bij een handige aansluiting, zodat ze thuis snel aan de slag kunnen.